Heatime® HR LD System

De SCR Heatime® HR-systeem is een standalone, lange afstand-terminal-gebaseerd systeem dat een volledige voortplanting en gezondheidsmonitoring oplossing biedt, zonder dat een PC nodig is. Het bestaat uit een robuuste, multifunctionele nek-zender met elk een eigen bewegingssensor en herkauwsensor.

SCR Heatime systemen detecteren tienduizenden tochten elke dag, wereldwijd.

Onze oplossingen houden toezicht op de gezondheid van miljoenen koeien elke dag en bieden bruikbare management tools en signaleert al heel vroeg gezondheidsproblemen. Tevens biedt het u de mogelijkheid om preventieve maatregelen te nemen om de gezondheid van verse koeien te verbeteren. Krijg snel inzicht in het effect van behandelingen.

ProCalve™ - Een nieuwe reeks van actuele attenties zowel voor als na het afkalven, dit geeft de veehouder een uniek inzicht in de periode rondom afkalven.

  • Nieuw Voor-afkalven Distress Attentie - Verschaft essentiële inzichten over koeien die ongewone stress hebben gedurende het kalven.

  • Nieuw Na-afkalven Distress Attentie- Beperkt de gevolgen van een ziekte na het afkalven met vroegtijdige waarschuwing van een na-afkalven probleem.

 Inzicht in rantsoen en voedingssituaties binnen de groep of veestapel en geeft tijdig aandacht voor mogelijke problemen.

Kenmerk SCR Heatime Systeem
Max Aantal zenders Tot 600 (zonder selectiehek)
Zender compatibiliteit H, H LD, HR, HR LD
Gegevensopslag 1 jaar
Kudde Veestapel; kunnen in het systeem worden verdeeld in 10 groepen (maximum)
Koe kaart v
Selectie hekken Tot 4 selectie hekken mogelijk; 2 of 3-weg
Koppeling met externe programma’s Middels HC24
Lange dekking afstand Typische bereik van SCR Radio Frequentie Basiseenheid: 200-500 m