Technology

SCR Heatime® HR LD zenders

De ultieme real-time zenders voor koe voortplanting en monitoring.

De SCR Heatime® HR LD zender is een RF-zender gedragen door koeien. Het combineert herkauwen, tocht detectie en identificatie koe functionaliteit om melkveehouders een revolutionair instrument om hun koeien in real-time, 24 uur per dag te geven.

De HR-LD zender bevat een MEM sensor, microprocessor, het geheugen die activiteit en herkauwen van de koe opspoort.

Elke HR LD zender verzamelt informatie en stuurt deze naar de SCR-systeem meerdere keren per uur via RF-technologie, zodat de informatie in het systeem komt ; up-to-date te allen tijde, ongeacht waar de koe zich bevindt. Deze unieke combinatie van activiteit monitoring en herkauw bewaking zorgt voor een vernieuwend melkveehouderij management, waardoor een tijdige besluitvorming gebaseerd op gegevens van tocht detectie en de gezondheid van de koe. .

Accurate Heat DetectionDe HR-LD-zender bevat een unieke sensor die nauwkeurig van elke koe bewegingen van het lichaam, en hun intensiteit, onder alle omstandigheden, 24/7 meet. Met zijn hoge mate van precisie, de HR-LD zender is voor het opsporen van zelfs relatief zwakke tekenen van activiteit tijdens tocht.

Met deze informatie, kunt u de volgende kenmerken opsporen:

  • Piek activiteit, dus je kunt de koe insemineren op het optimale tijdstip.
  • Dalingen in de activiteit, mogelijkheid om gezondheidsproblemen in een vroeg stadium te onderkennen.

Unieke gezondheidsmonitoringUit onderzoek blijkt dat constant herkauwen het belangrijkste teken van een gezonde koe. De unieke SCR technologie met de HR LD zender is voorzien van een speciaal afgestelde MEM-technologie die detecteert en registreert herkauwtijd en activiteit.

Alle herkauwgegevens die door deze RF-zenders worden gemeten worden meerdere keren draadloos verzonden naar het systeem. Deze informatie wordt gebruikt om de gezondheid van uw koeien te controleren, die u helpen te onderkennen van ziekte in een vroeg stadium en ziekte te voorkomen voordat het kost vast te houden. Zowel de activiteit en herkauw gegevens worden opgeslagen in de zender en opgeslagen in blokken van twee uur, zodat u makkelijk de exacte gedragsprofiel van iedere koe kunt herkennen.

 

Meer Infornatiewitboek herkauwen